2 BILLION COLLATERAL a real step to big data

# 29 WAREHOUSE COUNTRIES # 72 ERP SYSTEMS # 3.717 DAILY DATA STREAMS # 736.9808 PRODUCTS ON PLATFORM # 5,21718E+12 BYTES # 57 INDUSTRY SECTORS # 4.631 WAREHOUSE LOCATIONS # 64.954 CUPS OF COFFEE

2 BILLION COLLATERAL a real step to big data

Werken bij Finventory

Zin om aan boord te stappen van een ambitieus groeibedrijf?

Droom jij van een werkplek waar je alle kansen krijgt om jezelf als professional te ontwikkelen? Dan moet je zeker solliciteren bij Finventory! Dit jonge, ambitieuze en snelgroeiende bedrijf heeft aandacht voor zowel een goede teamgeest als voor het individu.

Of je nu een starter bent of al enkele jaren werkervaring hebt, bij Finventory krijg je de vrijheid om zelf je pad te bepalen. Het uitgangspunt? Gemotiveerde medewerkers die zich goed voelen op hun plaats binnen het team en tegelijk kunnen werken aan hun persoonlijke wensen en ambities.

Bij Finventory motiveren we onze medewerkers ook om initiatief te nemen en voortdurend met elkaar in dialoog te gaan. Een dergelijke transparante bedrijfscultuur draagt bij tot meer werkplezier en vereenvoudigt het nemen van belangrijke beslissingen.

Alleen maar werken? Toch niet. Finventory maakt ‘Work hard, play hard’ waar in de praktijk en er hoeft niet altijd een bijzondere reden te zijn om een Belgische biertje in te schenken. Heffen we binnenkort het glas op onze samenwerking?

Onze deur staat open!

Hebben we je warm kunnen maken voor de manier waarop Finventory in het leven staat? Dan hebben we goed nieuws. Momenteel zoeken we nog verschillende profielen. Ontdek hieronder onze open vacatures of kom jezelf spontaan voorstellen.

Vacatures

Ontdek hier de openstaande vacatures.

Data & Risk Analyst

🚀  Geef je carrière een boost als Data & Risk Analyst bij Finventory! Ben jij iemand die graag veel ballen in de lucht houdt, energie krijgt van veel data en frequente klanteninteracties, met affiniteit voor risk & finance? Dan is deze vacature voor jou op maat gemaakt!

Werkstudent Risk and Reporting

🚀 Lanceer jouw carrière en word Werkstudent Risico en Rapportage bij Finventory! Ben jij iemand die graag veel taken tegelijkertijd uitvoert, energie haalt uit het verwerken van veel gegevens en veel klantcontact heeft, en affiniteit heeft met risico’s en financiën? Dan is onze vacature voor een Studentmedewerker Risico & Rapportage perfect voor jou!

Software Developer

🚀 Geef je carrière een boost als Software Developer bij Finventory! 🚀 Ben jij een ervaren ontwikkelaar met een passie voor technologie, coderen, en diepgaande kennis van best practices? Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Zo ja, dan hebben we een toffe kans voor jou!

Junior developer

🚀 Start je Carrière als Junior Fullstack Developer bij Finventory Ben jij een ontwikkelaar met een passie voor technologie en coderen? Ben je klaar om je kennis om te zetten in praktijkervaring? Zo ja, dan hebben we een uitdagende kans voor jou!

IT Data & Operations Engineer

Wij zoeken een getalenteerd persoon om ons team te versterken bij o.a. het onboarden van nieuwe klanten op ons platform. Iemand die in staat is om de databases te doorzien en op een handige manier alle relevante data te extraheren. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Je toekomstige collega’s

Ontdek hier wie er reeds aan boord is gesprongen van Finventory!
Frank-Husken

Managing Director

Frank Husken

Managing Director

eric-van-loon

Processes & Service

Eric van Loon

Processes & Service

Business Development

Ferdinand Royackers

Business Development

Business Development

Xavier Guillerme

Business Development

Marketing

Suzana Pletikosa

Marketing

Onur-Alp-Ilhan

IT

Onur Alp Ilhan

IT

Paul-Schepers-IT-Operations-finvetory

IT & Innovation Management

Paul Schepers

IT & Innovation Management

Pieter-de-Kok

Risk & Reporting

Pieter de Kok

Risk & Reporting

Product Owner

Boyd van Poorten

Product Owner

lesley-govers

Services & Operations

Lesley Govers

Services & Operations

Ted-Jansen-it-finvetory

IT

Ted Jansen

IT

IT

Rob Maas

IT

IT

Daan van Essen

IT

Risk & Reporting

Lucas Magielse

Risk & Reporting

Risk & Reporting

Sietse Sebregts

Risk & Reporting

Risk & Reporting

Romaan Klop

Risk & Reporting