Werken bij Finventory

Zin om aan boord te stappen van een ambitieus groeibedrijf?

Droom jij van een werkplek waar je alle kansen krijgt om jezelf als professional te ontwikkelen? Dan moet je zeker solliciteren bij Finventory! Dit jonge, ambitieuze en snelgroeiende bedrijf heeft aandacht voor zowel een goede teamgeest als voor het individu.

Of je nu een starter bent of al enkele jaren werkervaring hebt, bij Finventory krijg je de vrijheid om zelf je pad te bepalen. Het uitgangspunt? Gemotiveerde medewerkers die zich goed voelen op hun plaats binnen het team en tegelijk kunnen werken aan hun persoonlijke wensen en ambities.

Bij Finventory motiveren we onze medewerkers ook om initiatief te nemen en voortdurend met elkaar in dialoog te gaan. Een dergelijke transparante bedrijfscultuur draagt bij tot meer werkplezier en vereenvoudigt het nemen van belangrijke beslissingen.

Alleen maar werken? Toch niet. Finventory maakt ‘Work hard, play hard’ waar in de praktijk en er hoeft niet altijd een bijzondere reden te zijn om een Belgische biertje in te schenken. Heffen we binnenkort het glas op onze samenwerking?

Onze deur staat open!

Hebben we je warm kunnen maken voor de manier waarop Finventory in het leven staat? Dan hebben we goed nieuws. Momenteel zoeken we nog verschillende profielen. Ontdek hieronder onze open vacatures of kom jezelf spontaan voorstellen.

Vacatures

Ontdek hier de openstaande vacatures.

Data & Risk Analist

Ben jij iemand die goed om kan gaan met vrolijke chaos, graag veel ballen omhoog houdt, met affiniteit voor IT en Finance? Dan is onze vacature van Young Professional Data & Analytics voor jou weggelegd! 

Full Stack Developer

Bij Finventory is geen enkele dag hetzelfde! Wil je met de nieuwste technologieën werken: Angular, Typescript, Visual Studio Code, Azure, C#, MSSQL, EntityFramework, GIT? Hou je ervan om te werken aan complexe issues waar je diep in de details moet duiken om de oplossing te vinden? Dan is onze vacature van Full Stack Developer voor jou weggelegd!

IT Data & Operations Engineer

Wij zoeken een getalenteerd persoon om ons team te versterken bij o.a. het onboarden van nieuwe klanten op ons platform, die in staat is om de databases te doorzien en op een handige manier alle relevante data …

Je toekomstige collega’s

Ontdek hier wie er reeds aan boord is gesprongen van Finventory!
Frank-Husken

Managing Director

Frank Husken

Managing Director

eric-van-loon

Processes & Service

Eric van Loon

Processes & Service

Chief Commercial Officer

Marco Bosma

Chief Commercial Officer

Jaap-de-wit

IT

Jaap de Wit

IT

lesley-govers

Services & Operations

Lesley Govers

Services & Operations

Onur-Alp-Ilhan

IT

Onur Alp Ilhan

IT

Paul-Schepers-IT-Operations-finvetory

IT & Innovation Management

Paul Schepers

IT & Innovation Management

Pieter-de-Kok

Risk & Reporting

Pieter de Kok

Risk & Reporting

Reinier-van-de-Kimmenade

IT

Reinier van de Kimmenade

IT

Ted-Jansen-it-finvetory

IT

Ted Jansen

IT

Risk & Reporting

Stephan Kinkel

Risk & Reporting

Said-Omar-risk-reporting-finvetory

Risk & Reporting

Said Omar

Risk & Reporting

Thomas-Willekes-risk-reporting-finvetory

Risk & Reporting

Thomas Willekes

Risk & Reporting

Risk & Reporting

Remmert de Jonge

Risk & Reporting

IT

Rob Maas

IT

IT

Daan van Essen

IT