2 BILLION COLLATERAL a real step to big data

# 29 WAREHOUSE COUNTRIES # 72 ERP SYSTEMS # 3.717 DAILY DATA STREAMS # 736.9808 PRODUCTS ON PLATFORM # 5,21718E+12 BYTES # 57 INDUSTRY SECTORS # 4.631 WAREHOUSE LOCATIONS # 64.954 CUPS OF COFFEE

2 BILLION COLLATERAL a real step to big data

Welkom, Marco!

25 juli 2022 Finventory

We zijn blij aan te kondigen dat Marco Bosma per 1 juli is benoemd tot Chief Commercial Officer bij Finventory en lid van het managementteam. CEO Frank Husken is verheugd om Marco in het team te hebben. “Zijn brede en internationale ervaring in financiële dienstverlening en bankieren samen met zijn grote internationale netwerk zal ons helpen onze groei te realiseren.”

Welkom bij het team, Marco!

“Voorraadfinanciering is altijd een organisatorische uitdaging geweest voor banken en financiële instellingen – Finventory heeft het platform en de expertise voor financiers om de laatste stap in de digitale transformatie van supply chain finance in te vullen. Dit zal bedrijven in hoge groei of in seizoensactiviteiten helpen om hun groeidoelstellingen te realiseren met voldoende werkkapitaal. Ik ben verheugd om Finventory en het enthousiaste team te vervoegen.” – zegt Marco.

Recente artikels